Krystyna Knypl
Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, okazja do bardziej intensywnej konsumpcji...
warto poszerzyć swoją wiedzę o tym co mamy na talerzu..
(1) Na zdjęciu moje śniadanie w Hôtel Amarante Champs Elysées Paris. Nie od dziś wiadomo, że ten sobie ubliża, kto ma za co, a nie chce jechać do Paryża - jak powiedział J.U.Niemcewicz, patron ulicy przy której mieści się redakcja Gazety dla Lekarzy - więcej pod linkiem
(2) Tematy prezentacji
(3) Nasze posiłki
(4) Nie od dziś wiadomo, że najlepsze bagietki są...więcej pod linkiem w artykule Katarzyny Kowalskiej
https://gazeta-dla-lekarzy.com/index.php/2015-10-17-19-30-11/548-najlepsze-bagietki-sa-na
(5) Bagietka to symbol narodowy Francji
(6) Nasz chleb powszedni
(7) Zdjęcie zrobione w Seulu, na targu
(8) Wędliny mają dodatki
(9) Dodajemy coś do smaku
(10) Ile cukru jest w cukrze, a ile mięsa w mięsie - oto jest pytanie!
(11) Warto też ustalić ile chrzanu jest w chrzanie...
(12) Im bardziej zachęcające są napisy, tym mniej zdrowa żywność
(12) Zły wybór, a raczej brak wyboru na śniadaniu w jednym z hoteliw San Francisco
(13) Konieczny wybór, lunch w Brukseli podczas konferencji prasowej
(14) Smaczne, ale słone!
(15) Owoce morza, wspomnienie targu w San Francisco
(16) Trochę danych o owocach morza
(17) Zły wybór, ale miłe wspomnienie spaceru ulicami Puerto Iguazu, gdzie mieszczą się słynne wodospady Iguazu Falls, można w tym miejscu uciec na wagary klikając na link
(18) Chrupiąc rzodkiewki wspominamy konferencję w La Hulpe k/ Brukseli
Dla wytrwałych uczestników tego e-wykladu link z widokami z helikoptera przelatującego nad wodospadami Iguazu
https://www.youtube.com/watch?v=vWod9vQZKjc
Krystyna Knypl
GdL 12/ 2021
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.